Degerli Yazane okurlari, 12. Türkiye - Almanya Film Festivali Bugün perdelerini aciyor. Yazane'ye gönüllü calisan bir cok arkadasimiz Festival süresince festivaldaki gözünüz kulaginiz olacak. Sizleri filmler hakkinda bilgilendirecek, tavsiyelerde bulunacak. Festival fotograflarini-fotograflarinizi sizlerle paylasacak.Hepinize iyi izletiler. YAZANE

9 Mart 2007 Cuma

Türk-Alman Film Festivali

Dün yani 08.03.2007 tarihinde geleneksellesmis Türk –Alman film festivalinin acilisi yapildi. Bu festival 12. yilini gerceklestirmekle beraber her sene büyük bir ilerleme kaydederek bir sonraki seneye görevini devrediyor.

Geceye katilan degerli sanatcilarin ve Sayin Adil Kaya’nin yaptiklari basarili calismalara diyecek yok. Ancak bana göre dün geceye damgasini vuran iki kisi vardi ki onlar saniyorum herkesin gönlünde taht kurdular.

Sempatik ve icten davranislariyla acilisin tadini yasattilar. Onlar gecenin sunuculari Jale YOLDAS ve Nora TSCHIRNER.

Düzgün diksiyonlari , yerinde dogru tercümeleri ve dozundaki esprileriyle bu isin profesyonelce ve düzgün bir sekilde yapildiginin kanitiydi onlar.

Sayin Adil Kaya’nin önderliginde bu organizasyonu gerceklestiren ekibe gelecege yönelik basari dileklerimle tebrik ederim.


Kemal Faruk Aysu
Nürnberg
09.03.2007

Hiç yorum yok: